Gaat u binnenkort op vakantie? Een lange reis maken? In het buitenland werken of studeren? Zorg dan dat u goed voorbereid op weg gaat. Ons webinar ‘Bewust gezond op reis’ helpt u daarbij. Het webinar is verdeeld over twee sessies. De eerste sessie vindt plaats op dinsdag 16 juli van 19.30 uur tot 21.45 uur. De tweede sessie vindt plaats op woensdag 31 juli van 19.30 uur tot 21.45 uur. U kunt beide sessies volgen, maar ook alleen de eerste of de tweede.

Klik hier om u direct in te schrijven 

Welke thema’s komen aan bod?
Tijdens het webinar besteden we aandacht aan veel voorkomende situaties, ziektes en aandoeningen tijdens het reizen naar/in het buitenland. Denk aan reizigersdiarree, malaria en dengue. Ook informeren we u over de voorbereiding op uw reis en we geven u een introductie tot EHBO. Ideaal voor avontuurlijke reizigers, expats en studenten die voor langere tijd naar het buitenland gaan! Het volledige programma volgt binnenkort.

Kosten
De kosten bedragen € 40,- per sessie. Woont u beide sessies bij? Dan betaalt u in totaal € 75,-. Betaling dient per overschrijving te gebeuren. Vermeld hierbij uw naam, voornaam, geboortedatum en welke sessie(s) u bijwoont (webinar 1, webinar 2 of webinar 1 en 2). Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een inschrijvingsbevestiging en verdere praktische informatie toe. Bankgegevens: t.a.v. Global Health Awareness, BE96.9501.1342.9105

Deelnemen aan een volgend webinar?
Bent u op 16 en/of 31 juli niet in de gelegenheid om deel te nemen aan ons webinar? Op dinsdag 13 augustus en dinsdag 20 augustus vinden de webinars eveneens plaats. Hiervoor kunt u zich binnenkort inschrijven.

Deelnemen aan een praktische introdag?
Wilt u, naast informatie, ook praktische tips opdoen over ‘Bewust gezond op reis’? Dat kan, tijdens een van onze praktische introdagen! Stuur een mail naar info@globalhealthawareness.eu en wij houden u op de hoogte. Houd ook de nieuwspagina van deze website in de gaten!