Maakt u binnenkort een (verre) reis? Gaat u voor studie, stage of werk naar het buitenland? Of bent u van plan voor langere tijd in een land/omgeving te verblijven waar de omstandigheden anders en/of extremer zijn dan thuis? Zorg dan dat u voldoende voorbereid bent. Ons webinar ‘Bewust gezond op reis’ helpt hierbij.

We geven dit webinar in twee delen: op woensdag 10 juli en dinsdag 16 juli, van 19.30 uur tot 21.45 uur. Houd deze avonden vast vrij!

Wat kunt u verwachten?
Tijdens het webinar besteden we aandacht aan veel voorkomende situaties, ziektes en aandoeningen tijdens het reizen naar/in het buitenland. Een van de thema’s die aan bod komen, is de voorbereiding op de reis. Ook gaan we in op aandoeningen gerelateerd aan het reizen zelf, het nut en de noodzaak van de rechtsbijstandverzekering, en enkele veel voorkomende aandoeningen in een andere omgeving (zoals reizigersdiarree, dengue, malaria, etc.). Bovendien krijgt u een introductie tot EHBO. Het volledige programma van het webinar zetten we binnenkort online.

Inschrijven en betalen
Binnenkort plaatsen we het inschrijfformulier en meer informatie over onder meer de kosten en betaalwijze van het webinar. We houden u op de hoogte!